Bankalarda faizsiz kredi depremi! İşte 9 banka…

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 5'i geçerken, bazı bankalar 50 bin liraya kadar faizsiz kredi fırsatları sunuyor. Bu durum, hangi bankanın ne kadar faizsiz kredi verdiği konusunda merak uyandırıyor. İşte detaylar…

Bankalarda faizsiz kredi depremi! İşte 9 banka…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez Bankası, son Para Politikası Kurulu toplantısında faizleri sabit bırakma kararı alırken, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler yüksek faiz oranlarından şikayetçi. Buna karşın bankalar, sıfır faizli kredi kampanyalarını ardı ardına açıklamaya başladı.

EKİM AYI TARİFESİ VE FAİZSİZ KREDİLER

Ekim ayı itibarıyla, bankalar kredi faizlerini güncelleyerek 50 bin liraya kadar faizsiz kredi fırsatları sunmaya başladı. Ancak bazı bankalar, yeni müşterilerinden Findeks kredi notu talep ediyor. 1.750 puanın üzerinde bir notu olan müşteriler, kredilere daha hızlı ulaşırken, düşük notu olanların alabileceği kredi miktarı değişkenlik gösteriyor.

SİGORTA VE FAİZSİZ KREDİ SEÇENEKLERİ

Faizsiz kredi kampanyaları kapsamında bazı bankalar, sigortalı olma şartı ararken, bazıları ise sigortasız çalışanlara 25 bin TL ve 6 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Bu kredilerin özellikle üniversite öğrencilerine yönelik olduğu belirtiliyor.

İŞ BANKASI’NDAN FAİZSİZ NAKİT AVANS FIRSATI

İş Bankası, İşCep üzerinden müşterilerine 25 bin TL tutarında faizsiz taksitli nakit avans imkânı sunuyor. Üç ay vadeyle geçerli olan bu kampanya, 300 TL ile 25.000 TL arasında değişen tutarlarda kullanılabiliyor. Başvurular dijital uygulamalar aracılığıyla yapılıyor.

QNB FİNANSBANK İLE KOLAY TAKSİT İMKANI

QNB Finansbank, yeni müşterilerine özel olarak 20.000 TL’ye kadar yüzde 0 faizli 6 ay vadeli kredi sunuyor. Ayrıca, 25.000 TL taksitli nakit avans için de üç ay vadeli 0 faiz imkânı mevcut.

ALBARAKA TÜRK’TEN YENİLİKÇİ FİNANSMAN SEÇENEKLERİ

Albaraka Türk, 01 Ocak-31 Aralık tarihleri arasında yeni müşterilere 6 ay vadeli (3 ay ertelemeli) 15.000 TL faizsiz finansman fırsatı sunuyor. Yararlanmak için Albaraka Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

ING BANK’TAN ÖZEL TEKLİFLER

ING Bank, yeni müşterilerine 15.000 TL’ye kadar yüzde 0 faizle 6 ay vade imkânı sağlıyor. Turuncu Ekstra programına katılanlar, belirli puanları topladıklarında ek nakit iade avantajından faydalanabiliyor.

AKBANK’TAN SIFIR FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Akbank, 6 ay vadeli 20.000 TL ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli 25.000 TL taksitli nakit avans sunuyor. Kampanyadan yalnızca ilk defa müşteri olacaklar yararlanabiliyor.

GARANTİ BBVA İLE FAİZSİZ KREDİ AVANTAJI

Garanti BBVA, yeni müşterilere 6 ay vadeli 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi imkânı sunuyor. Ayrıca, 3 ay vadeli 25.000 TL faizsiz nakit avans ile toplamda 45.000 TL faizsiz kredi fırsatı sağlıyor.

DENİZBANK’TAN FAİZSİZ KREDİLER

Denizbank, yeni müşterilere özel olarak 3 ay vadeli 15.000 TL taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10.000 TL faizsiz kredi sunuyor. MobilDeniz uygulaması üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI’NDAN BONUS HEDİYE

Ziraat Bankası, 1 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında Ziraat Mobil'den başvuru yapan Bankkart Kredi Kartı müşterilerine toplam 2.500 TL’ye kadar Bankkart lira hediye ediyor.

TEB BANKASI İLE 0 FAİZLİ KREDİLER

TEB Bankası, yeni müşterilerine 25.000 TL ihtiyaç kredisi ve 25.000 TL taksitli nakit avans imkânı sunuyor. Faiz oranları, kredi notuna göre değişiklik gösterebilir. Kampanya 31.10.2024 tarihine kadar geçerli.

 

Bankalarda faizsiz kredi depremi! İşte 9 banka…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.